Svenska Eldvatten Logotyp

Denna hemsida innehåller information om alkohol så du måste vara över 25 år för att besöka den.

Svenska Eldvatten på Cinderella Whisky Fair

by Svenska Eldvatten on 9 januari, 2013

Den 17 Januari startar Whisky Fair ombord på Viking Lines m/s Cinderella.

Under tre fullspäckade kryssningar (tors 17, fre 18 & lör 19)  med fullt av whiskyintresserade personer och ett flertal utställare får vi vara med om förmodligen världens enda whiskymässa på internationellt vatten och med möjlighet att köpa whisky av bästa kvalité till tax-free priser. Naturligtvis är Svenska Eldvatten med.

På Whisky Fair har du möjlighet att att inte bara prova en massa sorter utan även att köpa många av dom på plats. Tillsammans med Viking Line har vi  valt ut ett brett och intressant sortiment som du alltså kan både prova och köpa i vår monter.

Observera att tidigare år har en hel del buteljeringar tagit slut redan på torsdagen under första kryssningen, och det finns ingen möjlighet for oss att fylla på sortimentet under mässan. För att undvka att du ska missa en flaska som du gärna vill ha så finns det däremot en möjlighet att göra en bindande bokning på våra flaskor. Maila oss på peter (a) eldvatten.se , så ska vi göra vad vi kan för att lägga undan flaskorna till dig. Sista dag för bokning är torsdag 17 Januari.

Vårt sortiment ombord på m/s Cinderella, med tax-freepris för att köpa hem flaska:

Maila peter (a) eldvatten.se , om du vill att vi lägger undan flaskor till dig

Comments are closed.