Svenska Eldvatten Logotyp

Denna hemsida innehåller information om alkohol så du måste vara över 25 år för att besöka den.

Ny Eldvatten Kildalton 2007

by Svenska Eldvatten on 6 april, 2016

Imorgon torsdag 7 april släpper vi en ny kraftigt rökig Kildalton från Islay!

2014 släppte vi vår första Kildalton, en tungt rökig whisky från ett av destillerierna på Islays sydkust. Nu är det dags igen! Kildalton 2007 är lagrad mellan oktober 2007 och januari 2016 i en riktigt krämig och pigg barrel. Buteljerad med fatstyrka på hela 57,7%.

Återigen har skottarna bett oss att utelämna destillerinamnet på buteljeringen, men då whiskyn är från ett av de tre Kildaltondestillerierna (Ardbeg, Lagavulin, Laphroaig) har vi valt att skriva ”Distilled at an Islay Kildalton på etiketten.

På grund av det enorma intresset kring våra senaste släpp där efterfrågan vida överträffat antalet tillgängliga flaskor och diskussioner kring ordningen som Systembolagets butiker skickat ordrarna till oss så väljer vi för rättvisans skull att ta in beställningarna via mail direkt till oss och sedan släppa vår nästa buteljering via privatimport. Vi skickar instruktioner hur privatimport fungerar till er som får flaskor.

 Från och med klockan 10.00 Torsdag 7 april tar vi emot beställningar via mail till kildalton@eldvatten.se och vi stänger anmälan på fredag kväll klockan 24.00. Mejl som kommer innan kl 10.00 bortser vi ifrån.

Alla beställningar hanteras i den ordning som mailen inkommer till oss och initialt är det endast 1 flaska per bokning. Är du sugen på att köpa fler, skriv gärna det ändå i ditt mail så ser vi när vi summerar hur läget ser ut. Priset för Kildalton 2007 är samma som förra utgåvan, 1295 kronor och antalet flaskor fatet gav är 204 stycken.

 

 

From: 2007, Islay, Kildalton

Comments are closed.