Svenska Eldvatten Logotyp

Denna hemsida innehåller information om alkohol så du måste vara över 25 år för att besöka den.

Göteborg Gin på hyllorna!

by Svenska Eldvatten on 24 mars, 2015

Vi är oerhört glada och stolta att kunna meddela att vi den 1 april uppnår ännu ett av våra delmål: att genom lokal produktion av vår Göteborg Gin få hyllplats i ett antal Systembolagsbutiker.
Förutom att finnas tillgänglig som beställningsvara så kommer Göteborg Gin från och med april att kunna köpas direkt i butiker i Göteborg och då i fem olika butiker: Nordstan, Sisjön, Frölunda Torg, Karl Johansgatan och Torpavallen. Fantastiskt roligt tycker vi!

Göteborg Gin gör vi själva på ett bränneri i närheten av Göteborg och är därmed en lokalt producerad gin. Därför hyllplats bara hos Systembolaget i Göteborg initialt.
För er som inte bor i Göteborg så går det givetvis bra att även i fortsättningen beställa Göteborg Gin till vilket Systembolag som helst, precis som ni gjort fram till idag.
Göteborg Gin är en gin med tydlig karaktär av enbär och med en härligt frisk citruston. En klassisk gin helt enkelt!
Priset för Göteborg Gin är detsamma som tidigare, 295 kronor men notera att det blir nytt artikelnummer från och med 1 april: 30279, http://www.systembolaget.se/30279
Observera också att Göteborg Gin nu är borttagen ur beställningssortimentet och går inte att köpa eller beställa igen förrän 1 april.
 

 

Comments are closed.