Svenska Eldvatten Logotyp

Denna hemsida innehåller information om alkohol så du måste vara över 25 år för att besöka den.

Äntligen är WeiRon här!

by Svenska Eldvatten on 18 juni, 2015

Äntligen! WeiRon är här!

För cirka två år sedan startade vi jobbet med att förverkliga en idé som vi haft länge, nämligen att ta fram en alldeles egen lagrad rom som skulle smaka precis som vi själva vill att en grym rom ska smaka. Och till ett bra pris.
En smakrik, naturlig, lagrad rom utan färgämnen och framförallt utan tillsatt socker som så många populära rommärken har.

Vi har gjort allt själva och det har varit en lång resa. Vi har letat upp leverantörer av lagrad rom, blandat och provsmakat, testat olika längd på tiden för romen att gifta ihop sig. Och vi har letat flaskor, korkar, krympkapsyler, lådor osv. från olika länder. Och så klart även grubblat en del på vad vår rom ska heta.

En lång och lärorik process och efter att ha buteljerat mindre batcher för tex. olika Norge och några dryckesmässor så buteljerade vi i förra veckan den första stora batchen av vår WeiRon Super Premium Aged Caribbean Rum. 70 centilitersflaskor och med en alkoholhalt på 50%. Rommen i Weiron kommer bl.a. från Barbados och Jamaica och vi är givetvis helnöjda med resultatet.

WeiRon släpps på måndag 22 juni på Systembolagets beställningssortiment, kostar 499 kronor och artikelnumret är 85423. OBS, fram till måndag kommer WeiRon inte att synas på Systembolagets hemsida, så denna länk fungerar inte förrän den 22 juni. http://www.systembolaget.se/85423

Comments are closed.